Coaching en training: Van vakman naar leidinggevende

Je hebt vakspecialisten in huis die willen en kunnen doorgroeien naar een leidinggevende functie, bijvoorbeeld als hoofd van de buitendienst, chef werkplaats of voorman. Of je hebt een familiebedrijf en één of meer kinderen gaan de leiding van het bedrijf overnemen.

Je weet dat de kennis en ervaring van het vak ruimschoots aanwezig zijn, maar hoe zit het met de skills om leiderschap te tonen? Het aansturen en coachen van medewerkers is toch een vak apart!

TREASURE-U begeleidt vakmensen met ambitie voor leidinggeven in technische bedrijven, op individuele basis en in groepsverband.

Individueel

In de persoonlijke coaching leer je o.a.:

Welke capaciteiten en vaardigheden nodig zijn voor effectief leiderschap

Hoe je feedback geeft aan medewerkers die eerst je collega waren

Hoe je een team van uitvoerende medewerkers succesvol aanstuurt

Keuzes te maken tussen meewerken en aansturen

Zelfvertrouwen te krijgen in je nieuwe rol als leidinggevende

Praktische informatie

Basispakket

10 sessies 1,5 uur

Data

In overleg

Locatie

Bedrijf werkgever en online

Investering

€ 2.000,- en reiskosten vanaf Woerden (exclusief btw)

Bedrijfstrainingen op maat

TREASURE-U verzorgt ook training en coaching van meer mensen tegelijkertijd die in een bedrijf wil laten doorgroeien naar een leidinggevende functie. Training in de groep wordt dan afgewisseld met persoonlijke coaching.

Ook maak ik trainingen op maat voor ervaren technisch leidinggevenden die zich verder willen bekwamen in specifieke leiderschapsvaardigheden.

Bel of mail voor een afspraak bij je bedrijf (45 tot 60 minuten) om de doelstellingen van de training te bespreken. Daarna volgt een voorstel voor de vorm, inhoud, duur en investering van het trainingsprogramma. 

Kennismaken

Kennismaken? Bel 06 – 28 94 01 47, mail naar elsvanveen@treasure-u.nl of plan gelijk een datum en een tijd voor een videocall of telefoongesprek.

Els van Veen