Teamprestaties | Samenwerken

Een team of afdeling dat heel goed presteert is effectief; het komt tot de resultaten waarvoor het bestaat. Een team dat heel goed presteert is efficiënt; het bereikt met zo weinig mogelijk middelen (tijd, geld, mensen) de doelen.

Om dat voor elkaar te krijgen, moet je een (h)echt team zijn. Meer dan een groep mensen die bij elkaar is gezet.

De Treasures van een sterk team zijn:
* weten wat het gezamenlijke doel is.
* alle leden (h)erkennen hun eigen waarde daarin,
* zijn zich bewust van de sterke punten en bouwen deze verder uit
* schenken ook aandacht aan leren en ontwikkelen. Juíst daaraan!


TeamTraject op maat

Samen met de teamleden wordt aan de hand van het teameffectiviteitsmodel gewerkt aan manieren om onderlinge relaties, communicatie, samenwerking en prestaties zo te optimaliseren dat doelstellingen eenvoudiger en sneller worden bereikt. In een ‘veilige’ omgeving worden grenzen opgezocht, besproken en beschreven.

De inhoud is in eerste instantie globaal en verfijnt zich gedurende het traject. Mijn ervaring heeft namelijk geleerd dat gedurende het traject soms zaken naar boven komen die het leren in de weg staan of die prioriteit hebben. Daarop wil ik – in goed overleg met de opdrachtgever – kunnen inspelen om de investering echt van (duurzame) effect in het werk te laten zijn.  


Workshop: Introductie TeamPrestaties 

Wilt u liever eerst kort kennismaken met de factoren die teams succesvol maken? Volgt u dan de workshop ‘Introductie TeamPrestaties’. Aan het einde van de workshop zult u meenemen: “dát helpt mijn team, dat helpt míj en dat is wat ik morgen anders, meer of minder ga doen.”

Bestemd voor: leidinggevenden, projectleiders en teamleden.
Locatie: Incompany 
Duur: 4 uur.
Aantal deelnemers: 4 – 10


Benieuwd of TeamPrestaties iets voor u is? 

Ik kom graag langs om kennis te maken.
Bel 06 – 28 94 01 47, mail naar elsvanveen@treasure-u.nl of maak gebruik van het Contactformulier.