Training Samenwerken en Communicatie

Er zijn veel aspecten die het succes van een team of afdeling bepalen. Denk aan heldere doelen, taken en werkafspraken. Daarmee ben je al een heel eind. Maar er is ook zoiets als positieve communicatie en constructief gedrag voor nodig om van een groep medewerkers 'samenwerkers' te maken.

In technische bedrijven waar het om productie gaat, is aandacht voor samenwerken en communicatie niet altijd vanzelfsprekend. Vaak zie je dan dat er onduidelijkheid ontstaat, de één naar de ander wijst en niemand iets doet. Of er ontstaat onvrede en zaken worden niet meer aangekaart. Hoe voorkom je dat nu?

In deze training leer je met elkaar afspraken maken over communicatie en gedrag dat zorgt voor:

Motivatie, prestatie en plezier bij medewerkers

Onderling begrip

Stevige samenwerking

Sneller bereiken van doelen

Uiteindelijk een hogere klanttevredenheid

Maatwerk

Bij TREASURE-U is de teamtraining Samenwerken en Communicatie altijd maatwerk. Elk team of afdeling is uniek.

Op basis van het kennismakingsgesprek maak ik een voorstel voor het globale programma, de leerdoelen, het aantal trainingsdagdelen en uiteraard de investering voor het bedrijf.

Kennismaken?

Ik kom graag langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Bel me op 06 – 28 94 01 47 of maak gebruik van het Contactformulier.

Els van Veen

“Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop Els training geeft en aanpakt. De maatwerktraining Samenwerken en Communicatie is als zeer positief ervaren en heeft het onderlinge begrip en samenwerking verbeterd. Wij gaan dan ook vaker van TREASURE-U gebruik gaan maken in onze organisatie.”

Wietze Koning

 Production Manager, Stinis Holland BV