Training Samenwerken en Communicatie

Er zijn veel aspecten die het succes van een team of afdeling bepalen. Denk aan heldere doelen stellen en taken en werkafspraken maken. Daarmee ben je al een heel eind. Maar er is ook zoiets als positieve communicatie en constructief gedrag nodig om van een groep medewerkers 'samenwerkers' te maken.

In technische bedrijven waar productie corebusiness is, is aandacht voor samenwerken en communicatie niet altijd vanzelfsprekend. Vaak zie je dan dat er onduidelijkheid ontstaat, de één naar de ander wijst en niemand iets doet. Of er ontstaat onvrede en zaken worden niet meer aangekaart.

Deze training is gericht op de volgende leerdoelen:

Constructieve en positieve communicatie

Opbouwen van vertrouwen en onderling begrip

Effectieve samenwerking verschillende persoonlijkheden

Creatief problemen oplossen

Technieken om conflicten op te lossen

Maatwerk

Bij TREASURE-U is de teamtraining Samenwerken en Communicatie altijd maatwerk. Elk team of afdeling is uniek.

Op basis van het kennismakingsgesprek maak ik een voorstel voor het programma, de leerdoelen, het aantal trainingsdagdelen en uiteraard de investering voor het bedrijf.

Contact

Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op via

06 – 28 94 01 47 of maak gebruik van het Contactformulier.

Els van Veen

“Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop Els training geeft en aanpakt. De maatwerktraining Samenwerken en Communicatie is als zeer positief ervaren en heeft het onderlinge begrip en samenwerking verbeterd. Wij gaan dan ook vaker van TREASURE-U gebruik gaan maken in onze organisatie.”

Wietze Koning

 Production Manager, Stinis Holland BV