Reviews

Liwald Doornbos – Marinus Spierings Gereedschapmakerij, Den Bosch

“Via mijn werk ben ik met Stichting OOM in aanraking gekomen en heb ik het Coachingstraject voor Praktijkopleiders gevolgd. Tijdens dit traject werd ik begeleid door Els. Niet alleen mijn twee leerlingen zijn enorm gegroeid, maar ik zelf ook.
Via groepssessies en individuele gesprekken op de werkvloer en daarbuiten heeft Els goede kennis overgedragen die ik in de praktijk kan inzetten. We hebben nu twee succesvolle studenten die kunnen uitgroeien tot de welbekende vakman. Ikzelf ben nu bekwaam om naar de leerlingen te kijken en hun sterke kanten zelf te laten ontdekken via directe vragen waar ze over na moeten denken.”

Ik ben heel tevreden over het Coach-traject waar we echt een toegevoegde waarde aan over hebben gehouden voor ons bedrijf. Een win-win situatie”.

______________

Egon van Heertum – P.van Hoessel Ramen, Deuren en Constructiewerken, Goirle

“In eerste instantie wist ik eigenlijk niet wat ik moest verwachten van het Coachingstraject voor Praktijkopleiders. Bij de eerste bijeenkomst merkte ik dat ons bedrijf en ik niet echt wisten waar en hoe we leerlingen in ons bedrijf konden begeleiden. Na een persoonlijk gesprek met Els werd duidelijk dat ik een andere coaching zou krijgen als alle andere cursisten. Dit heeft zij zeer goed opgepakt en heeft zich goed ingezet zodat er een passende coaching voor mij heeft plaatsgevonden. 

Ik ben er veel wijzer van geworden en heb dan ook de gewenste aandacht gekregen.”

______________

Nicky van de Brande – Van de Brande Techniek, Bladel

“Toen ik mijn bedrijf begon, dacht ik direct aan een leerling. Aangezien ik zelf geen benul had hoe ik dit moest aanpakken heb via Stichting OOM de hulp gekregen van Els. Hier zijn we samen gaan kijken hoe ik dit het gemakkelijkste kon doen. Uiteindelijk heeft dit super gewerkt. Leerling haalt uitstekende punten en heeft het goed naar zijn zin. Al met al fijne en goede hulp gehad!”

______________

Hans Verwaest – Lemmens Metaalbewerking, Bergeijk

“Els is een betrokken coach die vanuit de bedrijfsstructuur je naar een hoger niveau brengt. Vanuit mijzelf zag ik niet onmiddellijk de pijn- en verbeterpunten. Door een open communicatie en de kennis van Els is ze er toch in geslaagd om iets bij te brengen voor mezelf en de onderneming.”

_____________

Mariska Veldhuis Duijvelaar Pompen, Alphen aan den Rijn 

“Ik heb Els leren kennen als een zeer betrokken persoon die snel doorheeft waar de schoen wringt en coacht naar oplossingen die dicht bij jezelf blijven. Ze gaat uit van je eigen kwaliteiten en hoe deze zo goed mogelijk in te zetten”.

_____________

Marcellino Kat – Stichting OOM, Hazerswoude-Dorp 

OOM Nieuws: “Ze zijn echt gegroeid in hun functie”