Persoonlijke coaching

Met het individuele coachtraject vergroot je je persoonlijk leiderschap.

Je werkt aan zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing, zodat je effectiever en sterker functioneert op het werk (en privé).

Zelfkennis100%
Zelfvertrouwen100%
Zelfsturing100%

Komt je dit bekend voor?

Je wilt je collega’s graag helpen. Je vindt het lastig om nee te zeggen en grenzen te stellen, waardoor je eigen werk in het geding komt.

Je gaat een moeilijk gesprek met de ander uit de weg, omdat je bang bent voor een conflict. De problemen blijven.

Het lukt je niet goed om prioriteiten te stellen. Je wilt zelf meer regie in het werk, maar weet niet hoe.

Natuurlijk kunnen er ook andere gebieden zijn waar je al een tijdje tegenaan loopt en niet uitkomt. Bijvoorbeeld de richting van je loopbaan.

Je realiseert je dat je in actie moet komen om dit te veranderen.

persoonlijke coaching

Krijg meer grip op situaties

Een coachingstraject kan een vervolg zijn op een functioneringsgesprek, maar kan ook naar voren komen als je in het dagelijks functioneren knelpunten signaleert of steviger in je schoenen wilt staan.

Stap voor stap werken we toe naar jouw doel. Coaching werkt het beste als je meer sessies doet met tussenpozen van twee tot drie weken. Over het algemeen zijn zeven sessies voldoende om alleen verder te kunnen met wat je hebt geleerd.

Coaching kan in zijn geheel plaatsvinden op het bedrijf en deels online (via zoom). Uit ervaring blijkt dat het leerrendement van deze vormen vergelijkbaar is en dat deelnemers het beide als positief ervaren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie

Basispakket

7 sessies van 1,5 uur

Data

In overleg

Locatie

Bedrijf werkgever

Investering

€ 1.100 ,- | € 0,35 per kilometer vanaf Woerden | Exclusief btw

Vergoeding

Is de werkgever aangesloten bij een scholingsfonds dan is vergoeding van de kosten mogelijk.

“Na jaren met veel plezier een zelfde functie te hebben bekleed, was het tijd voor iets anders/ meer.. Maar wat dan? Een lastige vraag, waarbij Els mij fantastisch naar nieuwe inzichten heeft gecoacht.

Via diverse (en heerlijk) praktische werkvormen en huiswerkopdrachten ben ik naar interessante en duidelijkere antwoorden over zelfreflectie geleid. Een echte eyeopener gehad: dat ik eigenlijk op een verkeerde manier mijn weg aan het zoeken was, andere paden gevonden en bewandeld.

En nu doe ik iets waar ik nooit naar gezocht had, maar mij veel nieuwe energie geeft. Bedankt Els!”

Saskia Wolthuizen

Hoofd Binnendienst Service, Duijvelaar Pompen

Intake

Tijdens de intake met de medewerker wordt besproken wat bereikt moet worden en de begeleiding die van mij als coach verwacht mag worden. De intake kost € 75,-. Na afloop bepaal je of je van het coachtraject gebruik maakt. De intake is gratis als met de coaching gestart wordt.


Els van Veen