Organisatie & Succes

Vooruitgang

Vraagt u zich als ondernemer of leidinggevende af hoe het komt dat onvoldoende vooruitgang wordt geboekt in uw bedrijf, organisatie of afdeling? U weet dat iedereen zijn best doet – dáár ligt het niet  aan – maar inspanningen leiden niet tot de gewenste resultaten. Fijn is het zeker niet en u weet dat het tijd is om iets te doen, maar wat en hoe?

TREASURE-U helpt graag de stappen te zetten die nodig zijn om uw organisatie te ontwikkelen en vooruit te komen. Niet door heel lang naar de oorzaak te spitten, maar door te werken aan een dagelijkse bedrijfsvoering op basis van de volgende principes:

  • Er is een heldere visie en communicatie over ambities, doelen en plannen 
  • Verandering is regel… geen uitzondering (u hoeft niet te reorganiseren)
  • Sturen op effectieve communicatie en samenwerking
  • Inspanning, prestatie, resultaat én plezier gaan samen
  • Talent wordt ontwikkeld en gemanaged

Coach in bedrijf

Coach in bedrijf is een programma waarmee u praktische begeleiding en ondersteuning krijgt. Letterlijk in uw bedrijf. Een coach voor een of twee dagen per week. Wilt u met een dergelijk programma onder begeleiding van TREASURE-U starten? U zult ervaren hoe snel er progressie is!

De ondersteuning van Coach in bedrijf kan variëren van het formuleren en uitdragen van een heldere visie tot het organiseren van personeelsbijeenkomsten, coachen en trainen van leidinggevenden en medewerkers. Afhankelijk van doelstellingen en gewenste veranderingen.

Even kennismaken?

Telefoon: 06 – 28 94 01 47, E-mail: elsvanveen@treasure-u.nl, Contactformulier.