Ontwikkel jezelf met persoonlijke coaching

Hier ligt de focus geheel op jou. Jij grijpt de kans om jezelf sterker te maken, of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al jaren ervaring hebt.

Wil je jezelf ontwikkelen in het bedrijf, heb je ambities maar nog geen handvatten, wil je makkelijker keuzes leren maken, grenzen aangeven, prioriteiten stellen of beter communiceren met collega’s?

Wat het ook is; je wilt van A naar B komen. De situatie waarin je zit, wil je veranderen of misschien moet je die zelfs veranderen om je functie te behouden.

Persoonlijke coaching of training is een effectieve leervorm waarin je samen met de coach op individuele basis gaat werken aan de ontwikkeling en verandering die je voor ogen hebt. Ik begeleid je in dat leerproces en samen werken we aan inzicht, bewustwording en vaardigheden.

Waarom individueel?

Veel technische mensen ervaren een drempel om in een groep (training) met persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Heb jij dat ook? Dan is 1-op-1 leren dé manier om gemakkelijker vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Groei met TREASURE-U

Persoonlijke coaching

Met het individuele coachtraject werk je aan zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing zodat je productiever en sterker functioneert op het werk (en privé).

Van vakman tot leidinggevende

Speciaal voor de vakmensen met ambitie voor leidinggeven biedt TREASURE-U individuele coaching en groepstrainingen.