Masterclass:

Hoe organiseer je optimaal het opleiden en begeleiden van studenten in je bedrijf?

Voor bedrijfsleiders, HR-managers, leidinggevenden en praktijkopleiders

Overweeg je als bedrijf op te leiden en weet je niet waar te beginnen? Vraag je je af hoe je opleiden (beter) kunt vormgeven in je bedrijf? Wie stel je aan als praktijkopleider en welke rol en taken heeft diegene dan? Volg dan deze masterclass.

Aan het einde van deze masterclass heb je inzicht in:

De wijze waarop je opleiden kunt vormgeven in je bedrijf

De rol van de school, de student en het bedrijf

De rol en positie van de praktijkopleider

De belangrijkste vaardigheden en basishouding van een praktijkopleider

Het ondersteunen van de praktijkopleider in het plannen van werkzaamheden en managen van prioriteiten

Zij gingen je voor

“In eerste instantie wist ik eigenlijk niet wat ik moest verwachten van het Coachingstraject voor Praktijkopleiders. Bij de eerste bijeenkomst merkte ik dat ons bedrijf en ik niet echt wisten waar en hoe we leerlingen in ons bedrijf konden begeleiden. Na een persoonlijk gesprek met Els werd duidelijk dat ik een andere coaching zou krijgen als alle andere cursisten. Dit heeft zij zeer goed opgepakt en heeft zich goed ingezet zodat er een passende coaching voor mij heeft plaatsgevonden.

Ik ben er veel wijzer van geworden en heb dan ook de gewenste aandacht gekregen.”

Egon van Heertum

P. van Hoessel Ramen, Deuren en Constructiewerken, Goirle

“Toen ik mijn bedrijf begon, dacht ik direct aan een leerling. Aangezien ik zelf geen benul had hoe ik dit moest aanpakken heb via Stichting OOM de hulp gekregen van Els. Hier zijn we samen gaan kijken hoe ik dit het gemakkelijkste kon doen. Uiteindelijk heeft dit super gewerkt. Leerling haalt uitstekende punten en heeft het goed naar zijn zin. Al met al fijne en goede hulp gehad!”

Nicky van de Brande

Van de Brande Techniek, Bladel

Praktische informatie

Duur:

1 dag

Data:

24 januari 2023, 10.00 – 16.30 uur

Deze workshop kan ook incompany gegeven worden. De mogelijkheid is er dan om te spreiden over meer dagdelen.

Aantal deelnemers:

Maximaal 8

Locatie:

Woerden (nabij A12 en station)

Investering:

€ 575,- inclusief lunch. Excl. btw

Wil je meedoen met deze masterclass? Vul het formulier in.

Doe mee

Masterclass: Praktijkopleiden in het bedrijf, hoe geef je dat vorm?
0

Bedrijfsgegevens

Wil je meer informatie?

Bel 06–289 401 47, mail naar elsvanveen@treasure-u.nl of plan gelijk een datum en een tijd voor een videocall of telefoongesprek.

Els van Veen