Creëer ruimte voor talent en groei


Ik ben Els van Veen. Het coachen en trainen van mensen is het vak waar mijn hart ligt. Na jaren als communicatieadviseur te hebben gewerkt in diverse organisaties voor technische sectoren, heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij het sterker maken van medewerkers in bedrijven.

In mijn werk merkte ik jaren geleden dat collega’s mij in vertrouwen namen en blij waren met de ondersteuning bij allerlei persoonlijke vragen en situaties die met het werk te maken hadden. Zij hebben mij gemotiveerd om een andere koers in te slaan om zo ruimte te maken voor talent en groei.


Om mensen vakkundig te kunnen begeleiden, heb ik diverse professionele opleidingen gevolgd, o.a. NCOI 'Bedrijfspsychologie en Organisatiegedrag' en Alba-academie 'Beroepsopleiding tot Coach' en 'Organisatiecoaching'.

Sinds 2010 heb ik mij gespecialiseerd in het succesvol maken van medewerkers, teams en leidinggevenden in technische sectoren, waar productie en service corebusiness zijn en ontwikkelingen razendsnel gaan. 

Trainer Els van Veen
treasure-u logo

Prestatie én plezier in het werk

Als gediplomeerd coach bied ik medewerkers inzichten, kennis, vertrouwen en handvatten om te groeien als persoon; in het werk, in contact met anderen en in de rol van leidinggevende. Zij vinden de balans terug tussen inspanning, prestatie, resultaat en welzijn. Mijn aanpak is persoonlijk en ontspannen, zodat leren ook leuk is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van groei en ontwikkeling in je bedrijf? Ik nodig je graag uit voor een videocall of belafspraak.

Els van Veen

Jezelf ontwikkelen

Krijg meer grip op situaties en meer succes in wat je doet.

Versterk je team
Je team versterken

Ontdek hoe je een (h)echt team creëert dat zich bewust is van eigen waarden en kracht.

Praktijk opleiden binnen het bedrijf

Technisch talent opleiden

Opleiden van jonge vakmensen in het bedrijf is een vak apart. Soms kan je hier wel wat hulp bij gebruiken.