Je coach en trainer Els van Veen

Ruimte voor groei en talent

Ik ben Els van Veen en coaching en training is het vak waar mijn hart ligt. Na jaren als communicatieadviseur gewerkt te hebben in organisaties die zich inzetten voor technische sectoren, heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij het sterker maken van medewerkers in technische bedrijven.

In mijn werk merkte ik dat collega’s mij snel in vertrouwen namen en zeer tevreden waren met mijn ondersteuning bij allerlei persoonlijke vragen. Zij motiveerden mij om hiermee verder te gaan. Naast mijn werk heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals Bedrijfspsychologie, Beroepscoaching en Organisatiecoaching.

Sinds 2010 heb ik mij gespecialiseerd in het succesvol maken van medewerkers, teams en leidinggevenden in technische sectoren, waar productie en service corebusiness zijn en ontwikkelingen razendsnel gaan. 

Trainer Els van Veen
treasure-u logo

Prestatie én plezier 

Als gediplomeerd coach bied ik medewerkers inzichten, kennis, vertrouwen en handvatten om te groeien als persoon, in het werk, in contact met anderen en in de rol van leidinggevende. Zij vinden de balans terug tussen inspanning, prestatie, resultaat en welzijn. Mijn aanpak is persoonlijk en ontspannen, zodat leren ook leuk is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van groei en ontwikkeling in je bedrijf? Ik nodig je graag uit voor een videocall of belafspraak.

Els van Veen

De mogelijkheden

Jezelf ontwikkelen

Krijg meer grip op situaties en meer succes in wat je doet.

Versterk je team
Je team versterken

Ontdek hoe je een (h)echt team creëert dat zich bewust is van eigen waarden en kracht.

Praktijk opleiden binnen het bedrijf

Praktijkopleiden

Opleiden van jonge vakmensen in het bedrijf is een vak apart. Soms kan je hier wel wat hulp bij gebruiken.