Els van Veen

_MER1979_foto Els copy

Mijn naam is Els van Veen. In mei 2015 heb ik TreasureU opgericht nadat ik een paar weken ‘vrij’ was van werk als communicatieadviseur, coach en trainer in loondienst. Het was voor mij het moment om de regie en vrijheid in het werk helemaal te pakken en ik voel me daar nog steeds gelukkig bij. Alleen voor niks komt de zon op dus inzet is nodig maar ik streef altijd naar de juiste balans tussen inspanning, prestatie, resultaat en plezier in het werk. 

Iedereen verdient succes en geluk in het werk 

Iedereen verdient het om succes te hebben en gelukkig te zijn in het werk. Mijn wens is dat zoveel mogelijk mensen, teams en organisaties hun talenten optimaal benutten en excelleren in hun werk. Daar wil ik graag bij helpen en dat is waarvoor ik me iedere dag met liefde voor het vak inzet.
Zelf heb ik een lange tijd het gevoel gehad ‘nog niet helemaal te zijn wat ik in wezen zou kunnen worden’.  Steeds voelde ik dat er meer in zat. Zo’n acht jaar geleden ben ik echt op de plek gekomen waar ik mij het sterkste in voel. Sindsdien help ik mensen en bedrijven om de stijgende ontwikkelingslijn te pakken.

Ik vind mezelf het beste in de rol van adviseur, coach en trainer. Ik werk vooral  – maar zeker niet uitsluitend – voor ondernemingen en organisaties in de techniek.

Vertrouwen in een groeiend eigen vermogen

Om te kunnen groeien moet je vertrouwen hebben in een ongekend groot eigen vermogen, je schat aan kwaliteiten. Door je juist te richten op het ontdekken van die kwaliteiten en daarin vertrouwen te scheppen, motiveer je mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ze gaan met meer plezier werken, durven te leren en te innoveren en maken zichzelf, hun team en de organisatie succesvoller.

Daarnaast fascineert mij de manier waarop mensen met elkaar communiceren en de vaak onbedoelde impact die het heeft. Ik help mensen en organisaties graag met heldere en motiverende communicatie die onderlinge verhoudingen constructief maken, waardoor medewerkers gemotiveerd blijven en een goede relatie met de (interne of externe) klant stand houdt.

Opleidingen

Na heel wat jaren als Communicatieadviseur te hebben gewerkt, besloot ik mij in 2009 te specialiseren in de relatie mens en werkomgeving. Daarna heb ik enkele specialistische opleidingen gevolgd:

 • Hbo Bedrijfspsychologie en Organisatiegedrag
 • Post Hbo Beroepsopleiding tot geregistreerd Coach, internationaal geaccrediteerd
 • Post Hbo Organisatie Coaching

Expertise en werkervaring

 • Teamcoaching 
 • Persoonlijke coaching
 • Leiderschapscoaching en training
 • Workshops/trainingen heldere (bedrijfs)communicatie
 • Coaching en training van begeleiders/praktijkopleiders/mentoren in de techniek
 • Programma voor organisatiegedrag en -cultuur (semi-overheid/onderwijs)
 • Projectleider communicatie, communicatieadviseur en trainer communicatie
 • Procesbegeleider en gespreksleider (brainstormsessies, strategiebijeenkomsten)
 • Leer- en ontwikkelcultuur ontwikkelen in organisaties

Zelf ook blijven leren

Zelf blijven leren en ontwikkelen is natuurlijk ook belangrijk. Ik doe dat graag. Ik ben nieuwsgierig naar wat ik nog meer kan en naar wat anderen nog meer kunnen.

Ik ben Lid van NOBCO, Nederlandse Orde van Beroepscoaches