Persoonlijk leiderschap

Met persoonlijk leiderschap werk je aan zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing zodat je sterk kan functioneren, op het werk en privé.

Zelfkennis (kwaliteiten en valkuilen) helpt om sterker te worden, meer vertrouwen te krijgen en jezelf zo te sturen dat je het beste uit je jezelf haalt. Persoonlijk leiderschap helpt ook om effectief te zijn in de omgang met andere mensen. 

Het resultaat is meer grip op situaties en meer succes in wat je doet.

************************

Persoonlijke coaching

Een coachingstraject Persoonlijk Leiderschap kan een vervolg zijn op een functioneringsgesprek, maar kan ook naar voren komen als de medewerker in het dagelijks functioneren knelpunten signaleert of steviger in zijn schoenen wil staan. 

Kennismaking

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat jij of de medewerker wil bereiken. Vervolgens bespreken we de begeleiding die je van mij als coach kunt verwachten en wat je eigen inbreng is. Na afloop bepaal je of je van het coachtraject gebruik wilt maken. 

Duur en kosten coachingstraject

Over het algemeen zijn 6 tot 8 sessies voldoende om alleen verder te kunnen met wat je hebt geleerd. 

Het is ook mogelijk om na het traject ‘onderhoudssessies’ af te spreken. Om weer dingen op het netvlies te krijgen, om een lastige situatie te bespreken waar je op dat moment in zit.

  • De coachingssessies duren 1,5 uur.
  • De gesprekken vinden plaats op het bedrijf van de werknemer.  De kosten voor een coachingssessie bedragen
    € 130,00 excl. BTW en reiskosten worden in rekening gebracht bij meer dan 20 km reizen.

Vergoeding

Is de werkgever aangesloten bij het ontwikkelings- en scholingsfonds voor het Metaalbewerkingsbedrijf (Stichting OOM) of Stichting A+O voor de Metalektro-bedrijven dan is veelal vergoeding van de kosten mogelijk.

Benieuwd of Persoonlijk Leiderschap bij je past?

Bel 06 – 28 94 01 47, mail naar elsvanveen@treasure-u.nl of maak gebruik van het Contactformulier.