Persoonlijke coaching

Voor wie?

“Als medewerker of leidinggevende wil je jouw collega’s graag helpen en vindt het lastig om nee te zeggen en grenzen te stellen. Je eigen werk komt daardoor in het geding.

“Je gaat een moeilijk gesprek met de ander uit de weg, omdat je bang bent voor een conflict. De problemen blijven”.

“Het lukt je niet goed om prioriteit te stellen. Je wilt zelf meer regie in het werk, maar weet niet hoe”.

Natuurlijk kunnen er ook andere gebieden zijn waar je al een tijdje tegenaan loopt en niet uitkomt.

Je realiseert je dat je in actie moet komen als je hier iets aan wilt veranderen.

Met het individuele coachtraject Persoonlijk Leiderschap werk je aan zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing zodat je productiever en sterker functioneert op het werk (en privé).

Het resultaat is meer grip op situaties en meer succes in wat je doet.

Een coachingstraject Persoonlijk Leiderschap kan een vervolg zijn op een functioneringsgesprek, maar kan ook naar voren komen als je in het dagelijks functioneren knelpunten signaleert of steviger in je schoenen wilt staan. 

Individuele coaching kan ook gaan om loopbaanbegeleiding.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismaking van ongeveer een half uur bespreken we wat je wilt bereiken en de begeleiding die je van mij als coach kunt verwachten. De kennismaking is gratis. Na afloop bepaal je of je van het coachtraject gebruik wilt maken.

 

Coachingssessies

Stap voor stap werken toe naar jouw doel. Coaching werkt het beste als je meer sessies doet met tussenpozen van twee tot drie weken. Over het algemeen zijn zes sessies voldoende om alleen verder te kunnen met wat je hebt geleerd.

Coaching kan in zijn geheel plaatsvinden op het bedrijf, een externe locatie en deels online (via zoom). Uit ervaring blijkt dat het leerrendement van deze vormen vergelijkbaar is en dat deelnemers het beide als positief ervaren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Investering

€ 150,00 per sessie van 1,5 uur | € 0,35 per kilometer| Exclusief BTW

Vergoeding

Is de werkgever aangesloten bij een technisch ontwikkelings- en scholingsfonds dan is veelal vergoeding van de kosten mogelijk.

Bel 06 – 28 94 01 47, mail naar elsvanveen@treasure-u.nl of maak gebruik van het Contactformulier.